Palvelut

Mäntän Pintakäsittely Oy tarjoaa korkealaatuiset pintakäsittelypalvelut
keskiraskaaseen metalliteollisuuteen.

Tarjoamme alihankintapalveluina maalausta, teräsraepuhallusta ja pienimuotoisia kokoonpanotöitä.

Esikäsittely

Pintakäsittely käynnistyy esikäsittelyprosessilla eli pestään, suojataan ja asetetaan telineille. Tuotteiden pohjatyömenetelmä valitaan asiakastyön vaatimusten mukaan, asiakas valitse joko mekaanisen puhdistuksen tai höyrypesun.

Raepuhallettavat kappaleet/tuotteet sekä rasvanpoistot toteutetaan höyrypesulla.

Raepuhallus

Teräsraepuhalluksen avulla pinnan karkeus saadaan tasolle, jolla maalin pysyvyys varmistuu. Kappaleiden pohjatyö toteutetaan valinnaisesti mekaanisella puhdistuksella tai pesulla.

 

Raepuhaltamon koko on 6 x 12 m.

Märkämaalaus

Maalaus viimeistelee teollisesti valmistetun ja työstetyn kappaleen- teemme siis viimeisen silauksen ennen asiakasta.

Märkämaalaus on yleisin maalaustapa. Sen avulla vaadittu lämmönkestävyys, tarkalleen oikea sävy ja maalin kestävyys, tarkalleen oikea värisävy ja maalin kestävyys varmistetaan optimaalisesti.

Märkämaalattavat kohteet ovat koneiden ja laitteiden osia ja metallirakenteita.

Märkämaalattujen kappaleiden, tuotteiden ja osien jälkikäsittely toteutetaan mittauksin ja silmämääräisin tarkistuksin rasitusluokkien/standardien mukaan.

Maalausosastomme sisältää 3 maalauskammiota. Niiden koko on 6 x 24 m ja oviaukon korkeus 4,2m. Maalausolosuhteet ovat nykyaikaiset, ilmanolosuhteita tarkastellaan ja mitataan tietokoneelta ja tarvittaessa saadaan hyvinkin tarkat olosuhdetiedot maalauksen/kuivumisen ajalta.