Yritys

Mäntän Pintakäsittely Oy

Mäntän Pintakäsittely Oy on vuonna 1988 perustettu metalliteollisuuden pintakäsittelyjä tarjoava yritys. Sijaitsemme Mäntän Isoniemen teollisuusalueella hyvien liikenneyhteyksien varrella. Yritys tarjoaa alihankintapalveluina teräsraepuhallusta, märkämaalausta ja pienimuotoisia kokoonpanotöitä. Mäntän Pintakäsittely Oy muutti vuonna 2011 uusittuihin moderneihin 3 000 m² tiloihin, joissa on erityisesti huomioitu laatu, ympäristötekijät ja työntekijöiden hyvinvointi.

Yritys palvelee

Mäntän Pintakäsittely Oy tarjoaa keskiraskaaseen teollisuuteen teräsraepuhallusta, korroosionestomaalausta, Norsok- ja palonestomaalauksia sekä pienimuotoisia kokoonpanotöitä. Käsittelemme tuotteet pienistä suuriin, aina 20 000 kg:n painoisiin kappaleisiin korkealla ja valvotulla laadulla.

Henkilöstön pätevyys antaa mahdollisuuden suorittaa myös vaativia ja laadukkaita Norsok- ja palonestomaalauksia. Mäntän Pintakäsittely Oy tarjoaa myös Frosio-pätevyyden omaavat tarkastajansa ulkopuolisiin tarkastustöihin oman tuotannon ohella.

Luotettava toimija

Mäntän Pintakäsittely Oy:n tuotannonsuunnittelu huomio toimivan logistiikan ja joustavan palvelun. Yrityksellä on erinomainen laatu- ja toimitusvarmuustaso, joka varmistaa toistuvat työt ja pitkäaikaiset asiakassuhteet.

Referenssit

Loppuasiakkaitamme ovat mm. ABB Oy, Sandvik Mining and Construction Oy, Valmet Oyj, Sleipner Finland Oy, Sulzer Pumps Finland Oy, The Switch, Bronto Skylift Oy, Serlachius-museot Gustaf ja Gösta, Kuvataiteilija Paula Salmela, Millog Oy.

Tuotantotilat

Mäntän Pintakäsittely Oy:n tuotantotilat käsittävät 3 000 m², jossa ovat esikäsittely-, puhallus-, sinkous-, maalaus-, ja pakkaustilat. Lisäksi yrityksellä on 800 m² ulkokatos saapuvien ja lähtevien kappaleiden varastointia varten.

Nostimet: siltanosturit 3 x 10 000 kg ja 1 x 5 000 kg
Sinko: 1 600 mm x 800 mm, kantavuus 2 000 kg/m
Puhalluskammio: 1 kpl 6 m x 12 m, oviaukon korkeus 4,2 m
Maalauskammio: 3 kpl 6 m x 24 m, oviaukon korkeus 4,2 m

Yhteistyökumppanit

Javasko Oy, Tk-Vilmet Oy, Sulzer Pumps Finland Oy, Metsä Fibre Oy, Memar Oy

Toimittajat

Teknos Oyj, Tikkurila Oy, Tools Finland Oy

Yritysesite: Lataa tästä